Wil jij kans maken op een backpack? Lees dan hier wat je moet doen.

Mooie route australie (tussenstop Sydney)

avatar
sniffertje
Reiziger
» 22 mei 2010 20:05
Wij zijn van plan om een camper te huren in de periode december/ januari / februari (5 december t/m 13 februari), echter willen we met nieuwjaar in sydney zijn (hier hebben we ook reeds een hostel geboekt).

We hadden eerst het idee om naar nieuw zeeland te gaan na nieuwjaar, maar denken nu toch om langer in australie te blijven.

Welke route zou goed te doen zijn rekening houdend dat we met nieuwjaar in sydney willen zijn en natuurlijk wel de beste indruk en meeste diversiteit willen zien van het land.
We hebben in principe continue een camper tot onze beschikking dus zijn daarin redelijk flexibel.
Gebruikersavatar
bolletjeom
Reisexpert
» 22 mei 2010 21:08
:@ oeps, zit je net in een ander forum te vertellen dat je hier een vraag moet stellen...heb je dat al gedaan :@

als je 5 december begint en je wilt 30 december in Sydney zijn kan je een rondje Adelaide doen met een snel stukje Coober Pedy. Kijk eens op onze site welke route wij hebben genomen. Wij hebben het toen relatief rustig aan gedaan.
Van Sydney, Kiama, Canberra, Koscuiszko NP (Snowy mountains), Eden, Melbourne, Great Ocean Road, Adelaide, Coober Pedy, Southern Flinders Range, Broken Hill, Coonabarabran, Narrabri, Myall lakes NP, Cloucester, Blue mountains, Royal NP, Sydney
Deze route hebben we gedaan in 1,5 maand maar dan moet ik wel wat kanttekeningen maken. We hebben 3 dagen bij vrienden gezeten in Morwell. We hebben 4 dagen in Myall lakes NP gezeten, 4 dagen in Cloucester en 4 dagen in Royal NP. Dat is natuurlijk allemaal niet nodig. Wij hadden tijd te veel. Daarnaast kan je Blue mountains, Myall lake NP en Cloucester na Sydney doen. Of kijk eens naar deze route en ga na Broken hill richting Dubbo en lithgow. dan kan je de blue mountains nog doen voor je weer terug bent in Sydney.
We hebben zo goed al geen tijd besteed in melbourne en Adelaide. We waren het overbevolkte deel van Australië en alle Macdonaldsen een beetje zat én het was net slecht weer op die dagen.
Het leuke van dit stukje is dat je een deel outback kunt doen en een deel binnenland dat veel backpackers overslaat.
Gerelateerde onderwerpen
Tussenstop in Sydney - noodzakelijk om visum te regelen?
Visum nodig voor vlucht met tussenstop op Australië?
Vraag over route Sydney-Cairns
Route Sydney-Melbourne-Adelaide-Perth
Route Sydney-Darwin (onderlangs) in 6 weken?
In totaal zijn er 0 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 0 gasten (gebaseerd op actieve gebruikers in de laatste 60 minuten)
Het grootste aantal gebruikers online was 2019 op 04 sep 2013 14:26

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten