bolletjeom Geschreven door bolletjeom. Foto door: bolletjeom

Zuid-Afrika is een groot land. Heb je de tijd dan is het aan te bevelen om zelf een auto te kopen zodat je iedere uithoek kunt gaan ontdekken.

Prikborden in Hostels zijn een goede plek om een auto te vinden en daarnaast zijn de locale advertenties in de (gratis) krant een aanrader. Je hostel kan je meestal wel vertellen waar je het beste kunt zoeken.

Buyback is ook iets waar je naar kunt kijken. Dit zijn bedrijven die auto's verkopen, je helpen met al het papierwerk en je een terugkoop-garantie geven.

Prijzen beginnen bij 20.000 rand. Je kan kiezen uit auto's van meer dan 10 jaar oud, nieuwere auto's en 4WD auto's. 

Drive South Africa is een betrouwbaar bedrijf. Ze hebben goede auto's, goed en gratis advies en jarenlange ervaring. Auto's worden verkocht met een gegarandeerde terugkoop prijs die berekend wordt aan de hand van de periode dat jij de auto gebruikt. De auto's komen met een technische keuring en je kan ze in veel grote steden ophalen of wegbrengen.

Drive Africa is gevestigd in Kaapstad. Zij noemen Buyback ook wel Rental purchase wat op hetzelfde neerkomt. Alle auto's worden verkocht onder de marktwaarde en er zijn geen extra kosten voor het gebruik van de creditcard. Het bedrijf geeft je keuze uit een gevarieerd aanbod in auto's.

Wil je geen auto kopen maar toch met een auto rondreizen? Kijk dan eens bij auto huren Zuid-Afrika.