Wil jij kans maken op een backpack? Lees dan hier wat je moet doen.

Peru heeft schitterende natuur. Hoge met sneeuw bedekte bergen, prachtige stranden en tal van andere bijzondere landschappen die niet te vergelijken zijn met andere landen. Tel daarbij de rijke cultuur op en je hebt een bestemming die je zeker een keer in je leven bezocht moet hebben. 

Rondreizen door Peru is prima te doen door middel van een uitgebreid busnetwerk en de afstanden zijn redelijk betaalbaar af te leggen. Mits je op tijd boekt. Peru is afwisselend genoeg om er voor langere tijd door heen te trekken. Van de Amazone tot Machu Picchu en van Paracas tot Huaraz.

Goede voorbereiding is belangrijk wanneer je het land wilt bereizen, ook een goed gevulde portemonnee kan nuttig zijn. Hoewel het land betaalbaar te reizen is, kost een rondreis door Peru meer dan sommige andere landen aan deze kant van de aardbol. Goede planning en een goed woordje Spaans spreken helpen om je budget zo goed mogelijk te besteden. 

Vanuit Peru is het ook gemakkelijk om aangrenzende landen te bezoeken, waardoor het een prima startplek is voor langdurige rondreis. 

Lees verder

Laatste berichten

Lima's bezienswaardigheden 7 22 Sep
Visum Peru 3 08 Feb
Wat kost een reis naar Peru 0 27 Apr
Machu Picchu op een goedkope manier 4 27 Apr
Amazone Cruise Peru 2 27 Apr
Paracas National Park (Islas Ballestas) Mini Galapagos Peru 1 27 Aug
Peru bezienswaardigheden 0 27 Jan
Land en bevolking Peru 0 12 Oct
Beste reistijd Peru 2 19 Apr
Stage lopen in Peru 2 24 Mar