bolletjeom Geschreven door bolletjeom.

Veel mensen die in Zuid-Amerika gaan reizen willen eerst wat Spaans leren. Quito is daarvoor 1 van de meest voor de hand liggende plekken. Het spaans dat in Ecuador en vooral in Quito wordt gesproken is namelijk makkelijk te verstaan. 

Er zijn een aantal vragen die je jezelf moet stellen wanneer je een school uitkiest. In het hoofdstuk:  spaans leren in het buitenland vind je hier meer over.

Wanneer je in Quito een school zoekt kan ik (bolletjeom) uit persoonlijke ervaring Ecole Travel y Idiomas aanbevelen.

Ecole Idiomas en Travel is een deels Nederlands bureau. Ecole Idiomas - Instituto de Español is de Spaanse school gevestigd in een gezellig pand midden in de toeristenwijk Mariscal. Ze bieden de mogelijkheid om op verschillende niveaus Spaans te leren. Al het lesmateriaal dat gebruikt wordt is op school door de leraren speciaal voor de studenten van verschillende niveaus ontwikkeld. Al het materiaal kan dus ook aangepast worden aan de speciale wensen van de studenten. Ze bieden verschillende accomodatie mogelijkheden tijdens de Spaanse lessen: gastgezin, studentenhuis of hostal.

Ook bieden ze de mogelijkheid om 1 week van de lessen te volgen op een mooie locatie in de jungle. Veel studenten kiezen voor het doen van een vrijwilligersproject tijdens of na hun studie Spaans. Ook hier zijn vele verschillende mogelijkheden varierend van werken met kinderen in Quito, werken met indianen gemeenschappen in de jungle of een project op de Galápagos Eilanden.

Ecole Travel is gespecialiseerd in reizen op maat en om de vriendelijke, snelle en gespecialiseerde service. Hier kan je een complete reis op maat boeken, of alleen verschillende onderdelen zoals Galapagos en de Jungle. 

Ik ben zeer tevreden over de service en de lessen. Ze helpen je met werkelijk alles als je dat wilt. Van vragen over postzegels tot vacinaties voor hondsdolheid.