Tikva .. Geschreven door Tikva. Foto door: Tikva

  • Voor slechts € 63.08 naar Toronto Nu boeken

Wanneer je enkele van de bekendste bezienswaardigheden van Toronto wil bekijken dan kan je geld besparen door een Toronto CityPASS aan te schaffen. 

De Toronto CityPASS is geldig op vijf bezienswaardigheden. Namelijk de populaire CN Tower,  Het Royal Ontario Museum een van de grootste musea van Canada en Casa Loma een bijzonder landhuis. De andere twee bezienswaardigheden zijn de Toronto Zoo waar je Panda's kunt zien en het Ontario Science museum dat behalve voor volwassen ook erg leuk is voor kinderen. Ga je naar alle bezienswaardigheden dan heb je maar liefst 43% korting op de normale entree prijzen.  Meer weten over deze bezienswaardigheden en wat je nog meer kunt doen in Toronto lees dan ons uitgebreide artikel over Toronto.

Een ander voordeel van de Toronto CityPASS is dat je niet in de rij hoeft te staan om een kaartje te kopen. Vooral bij de CN tower kunnen wachttijden behoorlijk oplopen en dan is het een grote pre als je gewoon door kan lopen. 

De pas is vooral handig voor reizigers die wat meer tijd te besteden hebben in Toronto. Om alle vijf de bezienswaardigheden op een normaal tempo te bezoeken heb je namelijk al drie dagen nodig. Maar gelukkig is dit geen probleem. De Toronto CityPASS geeft je namelijk vanaf validatie bij het eerste gebruik negen dagen de tijd om de rest van de attracties te bezoeken.

De kaart kan je ter plekke aanschaffen bij een van de deelnemende attracties of je kunt deze van te voren kopen via de website. Je krijgt dan een voucher die je kunt inwisselen voor de kaartjes. Bekijk het boekje met entreebewijzen goed want soms zitten er leuke extra actie of kortingsvouchers bij in. 

Bekijk de website: http://www.citypass.com/toronto