Wil jij kans maken op een backpack? Lees dan hier wat je moet doen.

Zonder retour ticket naar Australië

Gebruikersavatar
catweazel
Vakantieganger
» 06 mar 2011 20:48
Naar die organisatie heb ik ook al een paar keer zitten kijken, maar ik heb voorlopig nog tijd genoeg om rond te kijken.

Weet trouwens iemand of dat "ze" moeilijk kunnen gaan doen op het vliegveld als in aankom met een enkel ticket inplaats van een retour?
dit meer omdat ik hopelijk langer dan een jaar in Aus ga blijven en omdat het mischien tegen die tijd makkelijker is voor mij om vanaf een ander vliegveld weer terug te reizen.
Gebruikersavatar
jdeheij
Reiziger
» 06 mar 2011 23:14
Ik neem aan dat je met 'ze' de overheid/douane bedoelt? Zo ja, geen enkel probleem hoor. Er zijn tig backpackers die een enkel ticket boeken want vaak weet je niet waar je reis eindigt.
Gebruikersavatar
catweazel
Vakantieganger
» 07 mar 2011 16:34
oke dat was dus een ding die ik verder nergens kon vinden, er was ergens een site die waarschuwde dat niet allen landen one way tickets accepteren (geen idee meer welke!) vandaar dat ik begon te twijfelen.

Maar bedankt! je hebt me gerust gesteld :)
Gebruikersavatar
Erik
Site Admin
» 07 mar 2011 17:05
jdeheij schreef:Ik neem aan dat je met 'ze' de overheid/douane bedoelt? Zo ja, geen enkel probleem hoor. Er zijn tig backpackers die een enkel ticket boeken want vaak weet je niet waar je reis eindigt.
Wil niet zeggen dat die geen bewijs hebben dat ze het land weer gaan verlaten. Want volgens mij heb je dat nog altijd nodig. Dat je niet altijd gecontroleerd wordt is een tweede.
Gebruikersavatar
catweazel
Vakantieganger
» 07 mar 2011 17:09
Dat lijkt mij op zich vrij lochie's, alleen wat is voldoende als bewijs, wat word geaccepteerd?
Gebruikersavatar
Michelle89
Reisexpert
» 07 mar 2011 22:10
Je kan ook, wat volgens mij sommige hier ook doen, de allergoedkoopste ticket naar Azië boeken en dan hoef je er niet per se heen te gaan. Maar het blijft dan wel zonde van je geld!
Gebruikersavatar
catweazel
Vakantieganger
» 08 mar 2011 19:58
Daar heb ik inderdaad ook aan zitten denken maar indedaad voor dat geld kan ik genoeg andere dingen daar doen en mischien is het verstandig dat ik de site van de australisë overheid nog eens door ga spitten en anders een mailtje sturen naar hun!?
Gebruikersavatar
Kims
Reisexpert
» 09 mar 2011 02:02
Hey catweazel,

Je kan zeker het land binnenkomen met een enkeltje!! Hebben wij ook gedaan, totaal geen problemen! Gewoon doen dus, ik zou geen geld verspillen aan een vlucht naar Azie oid.

Succes ermee!
Gebruikersavatar
catweazel
Vakantieganger
» 10 mar 2011 19:54
Thanks voor je reactie!
Dan weet ik in ieder geval dat het gewoon een enkeltje gaat worden als ik ga boeken!
Maar ik vrees alleen dat het boeken nog even op zich gaat laten wachten, de verkoop van mijn huis is net afgeketst dus het ziet er naar uit dat ik voorlopig nog niet weg ga :'(
Gerelateerde onderwerpen
Open Retour Ticket
Met of zonder reisorganisatie naar Nieuw-Zeeland en Australie?
WH-visium aanvragen zonder ticket en aankomst datum
Goedkoop ticket naar Adelaide Australië
Wat zijn de prijzen van een ticket naar Australië?
In totaal zijn er 0 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 0 gasten (gebaseerd op actieve gebruikers in de laatste 60 minuten)
Het grootste aantal gebruikers online was 2019 op 04 sep 2013 14:26

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten