Wil jij kans maken op een backpack? Lees dan hier wat je moet doen.

6 weken Australie

avatar
sbrekel
» 24 mei 2010 18:47
In Januari en Februari willen wij ongeveer 6 weken door Australië gaan reizen met een camper. Na nieuwjaar gevierd te hebben in Sydney, willen we vanuit daar naar het zuiden reizen langs Melbourne en Adelaide (en de bijbehorende parken, eilanden etc. die we passeren) om daarna naar boven langs Coober pedy, Ayers rock en uiteindelijk in Alice Springs te komen. Vanuit Alice Springs willen we dan door het binnenland terug naar Sydney gaan. Is het mogelijk om dit te doen en is het ook mogelijk in de tijd die wij voor ogen hebben? Welke weg is dan het mooiste en beste om door het binnenland te nemen? Is het eventueel ook mogelijk of beter om de route naar boven (Darwin) af te maken en vanuit daar een vlucht naar Sydney te nemen?
Gebruikersavatar
bolletjeom
Reisexpert
» 24 mei 2010 20:51
Er is geen weg binnendoor naar Sydney.
je zult dezelfde weg terug moeten langs coober pedy. Of je moet een 4x4 wagen gaan huren(en jerrycans benzine inslaan). Met een camper mag en kan je niet over de dirttracks.
Doorrijden naar Darwin is een optie. Binnenlandse vluchten zijn echter flink prijzig! en je betaald meer voor je camper als je hem op een andere plek achter laat dan je hem ophaalt
avatar
funnyflower
Reiziger
» 28 mei 2010 11:27
Je zult van Alice terug moeten naar Port Augusta, vanaf daar kun je zo binnendoor naar Sydney rijden (via Broken Hill). Alice naar Port Augusta is zo'n 1300 KM, dus 2 dagen cruisen.
Qua tijd zit je prima, en als t moet zit je binnen no-time in Sydney als je je voet op t gas houdt :)
Gerelateerde onderwerpen
Route 6 weken Australie en 6 weken Nieuw Zeeland
Reisadvies Australië 4 weken
5 weken oost Australië
4 weken australie in oktober
3.5 weken naar australie,
In totaal zijn er 0 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 0 gasten (gebaseerd op actieve gebruikers in de laatste 60 minuten)
Het grootste aantal gebruikers online was 2019 op 04 sep 2013 14:26

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten