Wil jij kans maken op een backpack? Lees dan hier wat je moet doen.

visum Kenia

Gebruikersavatar
Erik
Site Admin
» 15 sep 2015 12:21
Dank je wel voor de update!
Gebruikersavatar
Arnout3008
Reisexpert
» 29 sep 2015 16:18
Ik zat eens te kijken op de site van het buza, maar daar staat dat het alleen electronisch mogelijk is om een visum aan te vragen?
Reisdocumenten en visa

Voor al uw reizen naar het buitenland heeft u een geldig reisdocument nodig. Daarnaast heeft u voor Kenia een visum nodig. Meer informatie over reisdocumenten en visa kunt u krijgen bij de ambassade van Kenia in Den Haag. Vraag na welke documenten u nodig heeft en aan welke eisen deze moeten voldoen.

Op 1 juli 2015 heeft de Keniaanse overheid een online systeem ingevoerd voor het aanvragen van een (toeristen)visum. Tot 1 september 2015 kunnen reizigers ook nog een visum aanschaffen bij aankomst op 1 van de (internationale) luchthavens van Kenia. Na 1 september vervalt deze mogelijkheid. Alle buitenlandse reizigers die een visum nodig hebben voor Kenia kunnen vanaf 1 september 2015 alleen nog maar elektronisch een visum aanvragen.

Voor meer informatie en de link naar het online aanvraagsysteem verwijzen wij u naar de Keniaanse ambassade te Den Haag. Of naar het e-citizen portaal van de Keniaanse overheid.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpe ... houd/kenia
Gebruikersavatar
Marriette
Vakantieganger
» 29 sep 2015 16:37
Dat zou per 1 september ingaan maar is 2 weken later door de president weer teruggedraaid. Afgelopen donderdag nog bij Immigration in Mombasa geweest. Je kan het visum gewoon weer bij aankomst op de airport verkrijgen.
Gebruikersavatar
Marriette
Vakantieganger
» 18 jan 2016 08:06
Het is nog steeds mogelijk om een visum bij arrival te "kopen" op de airport in Mombasa en Nairobi. Ik ben 30 december teruggekomen in Kenia en heb dit dus met eigen ogen gezien.

Daarnaast heeft de president enkele veranderen aangekondigd om het toerisme een boost te geven. één van die veranderingen is dat kinderen tot 16 jaar geen visumkosten meer hoeven te betalen.
Zie artikel op: http://www.capitalfm.co.ke/lifestyle/20 ... -tourists/
"Visa fees for children under 16 will be scrapped indefinitely from 1st Feb 2016."
Gebruikersavatar
RiNIque
» 15 dec 2017 10:16
Je kan op zowel op JKIA als op Moi gewoon een visum kopen bij aankomst op de oude manier.

40 €uro.
Dollars zijn helemaal NIET nodig.

Keep it simple...............


*O*
Gerelateerde onderwerpen
visum tanzania/kenia in Nederland aanvragen
stage Kenia
Safari Kenia
Backpacken Kenia Budget...
Vertrekbelasting Kenia/Tanzania
In totaal is er 1 gebruiker online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 1 gast (gebaseerd op actieve gebruikers in de laatste 60 minuten)
Het grootste aantal gebruikers online was 2019 op 04 sep 2013 14:26

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast