Wil jij kans maken op een backpack? Lees dan hier wat je moet doen.

Verveeld rondom Sydney, waar verder te gaan?

avatar
spinner1
» 09 aug 2011 15:03
Zit dus met een groot probleem na reizen door: Thailand,Maleisie en Singapore. Waar alles nieuw,laat open en gedkoop is. ben ik nu 2,5 week geleden aangekomen in Australie (groot deel van familie woont rondom Sydney) en verblijf op het moment bij familie. Helaas ben ik verschikkelijk snel verveeld en weet nu ff niet welke kant ik op moet (had enorm veel van Syndey verwacht, maar valt helaas een beetje tegen, geen speciale gebouwen op 4 na, geen speciaal eten, uitgaan na 3 uur 's nachts gesloten) Als ik naar andere plaatsen ga iets verder is alles dicht na 20/21 uur oke het is hier winter, en als ik naar een kleine stad ga in Nl is dat ook.

De dagen zien er nu dus als volgt uit:
- ochtend Manly beach voor surfles 2 uur afgelopen rond 12uur.
- eten in sydney centrum 14.00.
- activiteit zoeken nieuwe plaatsen (Bondi Beach, Blue Mountains, Penrith, Dierenpark, Aquarium enz.)
- uitgaan
- terug naar huis familielid.
Een gemmidelde backpackers dag..... alleen iets vroeger op.

Kan iemand mij a.u.b. wat moed inspreken of misschien een plaats vertellen om heen te gaan waar veel activiteiten zijn, nieuwe wereld, nieuw eten, nieuwe indrukken, nieuwe dingen om te leren.

Kwam vanuit Azie erg blij, nieuw eten nieuwe indrukken en had echt een wow,qua gebouwen,natuur eten. Nu voel ik me niet echt op vakantie en meer in een normaal dagritme.

Kan iemand me misschien helpen met een route uitstippelen, of een plaats aanbevelen waar:
- Veel nieuwe indrukken
- Activiteiten
- Typisch australische dingen
- Veel backpackers
- Uitgaan
- Veel dingen open at night.

Mijn familie zegt:
- goldcoast, and search for some work over there
- Indonesie, verkennen (vliegtickets laag geprijsd op moment of Vietnam)

Verder lees ik op internet geweldige verhalen over Australie en zou dat zelf ook graag willen ervaren:
- mensen zijn wel heeeel erg vriendelijk, heb soms een lift gehad, of mensen willen veel weten over amsterdam, veel mensen proberen ged te helpen voor de juiste trein of als je iets niet begrijpt, mee eten doet niemand moeilijk over, familie probeert van alles te organiseren, enz.
Gebruikersavatar
Francine
Reisexpert
» 09 aug 2011 22:34
Ik zou zeggen: ga weg bij je familie en ga inderdaad richting het noorden. Surfers Paradise, Byron Bay, Whitsundays...vol backpackers en veel kroegjes en feestjes.
Ga je meer voor ook wat natuur: Fraser Island, bijvoorbeeld?

Ik heb in Australie ook een tijdje bij familie gezeten. En hoewel makkelijk en gezellig is dat niet de plek waar je anderen ontmoet. In elk geval lijkt het me dus dat je even uit dit ritme moet stappen, ga op pad en explore Australia!
Gebruikersavatar
Nienke Krook
Reisexpert
» 10 aug 2011 04:07
Absoluut mee eens, ga dat huis zo snel mogelijk uit en ga een hostel in, zou zonde zijn als je het 'echte backpackleven' mist! Als je in een hostel zit doe je veel activiteiten met andere reizigers samen en ben je al snel de hele dag met elkaar leuke dingen aan het doen. Ik vond juist het leven op de hostelkamers altijd het leukste, daar gebeurt het meest :)
Aan de oostkust is het echt ontzettend leuk, veel verschillende soorten activiteiten, veel mensen, veel uitgaan. Onmogelijk je te vervelen! Tips: Byron Bay, Fraser Island, Noosa, Whitsundays, Cairns/Cape Tribulation.

Veel plezier!
Gebruikersavatar
Reismeis
Reisexpert
» 10 aug 2011 07:17
Ik sluit me aan bij bovenstaande reacties! Hostel zoeken, en ik zou via de oostkust naar Cairns reizen. Neem onderweg nog een eilandje mee: Fraser, Magnetic of Great Keppel island ofzo. In Cairns mag een trip naar het Great Barrier Reef natuurlijk niet ontbreken.
Gerelateerde onderwerpen
Cairns <-> Sydney/Melborne (Dec - maart) Waar starten??
Australie rondom rond
verder reizen met bus of auto kopen?
Overweging om te gaan backpacken
Wanneer gaan backpacken in Aussie ?
In totaal zijn er 0 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 0 gasten (gebaseerd op actieve gebruikers in de laatste 60 minuten)
Het grootste aantal gebruikers online was 2019 op 04 sep 2013 14:26

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten