Wil jij kans maken op een backpack? Lees dan hier wat je moet doen.

Verblijfsvergunning Australie

avatar
TimHarmsen
» 26 nov 2010 13:43
Hallo,

Misschien dat er hier mensen zijn die ons iets verder op weg kunnen helpen.
Mijn zusje heeft de afgelopen 6mnd in Australie stage gelopen. Het is haar zo goed bevallen dat ze nu weer terug wil om zich daar te vestigen. Het bedrijf waar ze stage heeft gelopen heeft al aangeboden om garant te staan voor haar/haar te sponsoren. Ze kan dan haar scriptie/onderzoek gaan uitvoeren voor het bedrijf. (is een groot meubelbedrijf, ikea achtig oa gevestigd in Sidney)

Ze wil nu graag weten wat de vervolg stappen zijn, en hoe ze dit het beste kan regelen. Op de diverse immigratie websites staat een hele hoop informatie maar het blijft lastig om alle juiste informatie te vinden.
Aangezien het bedrijf nog nooit iemand gesponsord heeft weten zij ook weinig tot niets. Wat moet dit bedrijf regelen om dit rond te krijgen?


concreet: Zijn er hier mensen die weten hoe ze dit het beste kan organiseren, welk visum op haar van toepassing is en wat haar kansen zijn?

Bedankt!

Groet,

Tim
Gebruikersavatar
Moira
Reisexpert
» 27 nov 2010 03:06
Hallo,

Hier een forum voor Australie wellicht kunnen ze je daar verder helpen.
http://forum.xpdite.net/
Ik denk dat het handig is voor het bedrijf om contact op te nemen met het kantoor van Immigratie in Australie hier de website http://www.immi.gov.au/

gr van Moira
Gerelateerde onderwerpen
Vliegticket Indonesie-Australie, Australie-Amsterdam
Australie - Fiji - Australie Visum?
Visa Australië, NZ, Australië
3G in Australië
Op vakantie in Australië
In totaal zijn er 0 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 0 gasten (gebaseerd op actieve gebruikers in de laatste 60 minuten)
Het grootste aantal gebruikers online was 2019 op 04 sep 2013 14:26

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten