Wil jij kans maken op een backpack? Lees dan hier wat je moet doen.

Uitreis bewijs Peru Ecuador Bolivia en Chili

avatar
juliamara
» 10 nov 2017 14:23
Hoi allemaal,

Over een maand vertrek voor een aantal maanden naar Zuid-Amerika. Ik ga reizen door Peru, Ecuador, Bolivia en Chili en heb er super veel zin in. Nu heb ik een enkele reis geboekt naar Lima omdat ik niet precies weet waar en wanneer ik mijn reis eindig maar nu weet ik dat ze wel moeilijk kunnen doen omdat je geen bewijs hebt dat je het land binnen 3 maanden verlaat ( of überhaupt verlaat). Nu vroeg ik me af of een ticket vanuit Ecuador naar de Galapagos eilanden 2 maanden na mijn aankomst in Lima genoeg is als bewijs. Want het is dus niet een bewijs dat ik Peru verlaat maar wel dat ik 2 maanden later in Ecaudor ben. En als ik daar ben, zijn bustickets dan voldoende? Heeft iemand hier misschien ervaring mee en tips voor mij?

Alvast bedankt!!

Groetjes Julia
Gebruikersavatar
stevenl
Reisexpert
» 12 nov 2017 01:18
Ik weet dit niet voor Peru, maar weet wel dat in Thailand als een uitreisbewijs vereist is dit een bewijs moet zijn in de vorm van een ticket vanuit Thailand zelf, dus vanuit een buurland is niet acceptabel.
Gerelateerde onderwerpen
Peru, Bolivia en Noord Chili
Peru, Chili en Bolivia in 3 maanden
Peru, Argentinie, Chili en miss. Bolivia?
bezienswaardigheden Ecuador, Peru, Bolivia
Vraag over reis Peru-Bolivia-Chili-Argentinië
In totaal zijn er 0 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 0 gasten (gebaseerd op actieve gebruikers in de laatste 60 minuten)
Het grootste aantal gebruikers online was 2019 op 04 sep 2013 14:26

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten