Wil jij kans maken op een backpack? Lees dan hier wat je moet doen.

Travel buddy gezocht - Vietnam, januari 2018

Gebruikersavatar
Alex9876
» 08 okt 2017 22:12
Hoi!

Vorige zomer ben ik met de rugzak naar Thailand geweest, en in januari gaat ie drie weken mee naar Vietnam. Ik zit er aan te denken om net iets voor de jaarwisseling te vertrekken, maar heb nog niet heel veel gepland. Lijkt het je leuk om een deel van de reis samen te doen, of misschien de vlucht, of alleen ideeën te ruilen? Stuur me een berichtje!

-Alex, 28, Arnhem
avatar
fabiana95
» 09 okt 2017 21:57
Hoi Alex,

Ik ben geïnteresseerd! Ik ben van plan om in januari en februari voor het eerst een verre reis te maken en ik wil graag naar Vietnam en Cambodja. Ik wil in het noorden beginnen, naar het zuiden en dan in Cambodja te eindigen. Zelf zat ik te denken om in de week van 8 januari te vliegen. Ik wil graag alleen reizen, omdat ik dat een uitdaging vind, maar ik zou het ook leuk vinden om deels samen te reizen. Ik hoor het graag!

Groetjes Fabiana
Gebruikersavatar
Alex9876
» 10 okt 2017 07:34
Hoi Fabiana,

Tof! Heb je al dingetjes gepland? Zelf ben ik nog niet zo heel ver. Ik zit eraan te denken om net voor het nieuwe jaar naar Vietnam te vliegen en dan rond 19 januari weer terug.
Stuur me een berichtje / voeg me toe op Facebook, misschien kunnen we elkaar ook helpen plannen. Je kunt me vinden onder Alex Vd Pennen.

-Alex
avatar
fabiana95
» 11 okt 2017 14:26
Hoi Alex,

Ik heb wel een plan wat ik graag wil zien en welke route ik ongeveer wil afleggen, maar ik heb verder nog niks geboekt gezien ik mijn ouders nog niet helemaal heb overgehaald haha! Ik wil graag wel begin januari gaan omdat ik hiervoor nog wat dingen gepland heb en ik heb nog iets langer de tijd, dus vandaar dat mij dat beter uitkomt. Heb jij wel al een idee wat je graag wilt zien? En wil jij gedeeltelijk of helemaal samen reizen?

Groetjes Fabiana
Gebruikersavatar
Alex9876
» 11 okt 2017 21:25
Hoi Fabiana,

Ah op die manier. Ik zit zelf aan de dagen gekoppeld die ik vrij heb van werk (moet verplicht verlof opnemen 29 t/m 31 dec), dus daarom wil ik voor oud en nieuw al die kant op gaan. Wel een beetje gek natuurlijk zo net voor oud en nieuw.

Ik heb vorig jaar in Thailand gebackpacked en toen heb ik eigenlijk alleen de vlucht en het eerste hotel geboekt. De rest van de reis heb ik gaandeweg bepaald en het voelde heel vrij om op die manier op reis te zijn! Dat wil ik nu eigenlijk ook weer doen. Natuurlijk wel een lijstje maken van tevoren van de dingen die ik graag zou willen zien (mijn lijstje is nog vrij leeg, ben net pas begonnen met uitzoeken -O- ). Zo denk ik eigenlijk ook over samen reizen. Als het heel goed klikt dan zoveel mogelijk samen reizen, anders minder lang :) .

Paar dingen die ik zou willen zien zijn de drijvende marktjes, de rijstvelden, scooteren door de straten en fietsen door de steegjes. En je schijnt in de woestijn te kunnen sandboarden!

Hoe zie jij de reis voor je?

Groetjes,
Alex
Gebruikersavatar
Mathinus
» 07 nov 2017 16:29
Hoi Alex,

Mocht je nog een reismaatje zoeken voor Vietnam dan wil ik wel een stuk samen reizen. Ik vertrek op 31 december naar vietnam en ben van plan om daar 4 weken rond te reizen. Op 28 januari vlieg ik weer terug. Ik weet niet precies welke data jij reist, maar als je wil kunnen we bijvoorbeeld het eerste stuk samen reizen. Ik heb nog geen plan gemaakt van wat ik graag wil zien. Meestal heb ik een paar dingen waar ik graag heen wil en kijk ik voor de rest wat we tegen komen.

Als je het leuk vindt kunnen we ook van te voren even afspreken om kennis te maken. Ik woon in Nijmegen dus dat is vrij dicht bij Arnhem :)

Ik hoor het wel.

Groeten Martijn
Gebruikersavatar
Alex9876
» 13 nov 2017 22:21
Hoi Martijn,

Ik zit nog een beetje vast met het plannen. Heb je zin om hier een keer over te kletsen?
Stuur me maar een berichtje op Facebook of voeg me toe. Ik ben heel erg benieuwd hoe jij het gaat organiseren en wat je graag wilt doen!

-Alex
Gebruikersavatar
Mathinus
» 20 nov 2017 11:58
Hoi Alex,

Ik kon je niet vinden op facebook dus doe het nog even via dit forum. Heb ook een privé bericht gestuurd maar weet niet of die overkwam...

Ik heb de afgelopen dagen een beetje gekeken waar ik wel graag heen zou willen. In het noorden van vietnam heb je wel mooie plekken om door de bergen te hiken. Zoiets als Halong bay lijkt mij ook heel mooi (hoewel wel toeristisch). Ik heb gelezen dat er een alternatief voor was dat een stuk minder toeristisch is en ook heel mooi. Lijkt mij ook wel leuk om daar stukken te kajakken. Verder heb je meer halverwege Hoi An wat mij wel leuk lijkt en daarnaast veel natuur/rijstvelden om met de scooter of fiets te verkennen. Bach Ma national Park lijkt mij erg mooi met veel wandelroutes, watervallen etc.. Verder hou ik er naast alle activiteiten ook wel van om af en toe lekker te relaxen aan het strand. Dat kan volgens mij op allerlei plekken in Vietnam. Verder ben ik vrij flexibel en kan ik ook ergens wat langer blijven en het goed bevalt.

Je kan kijken of je mij toe kan voegen op facebook. Als je martijn ubbink nijmegen zoekt kom ik als het goed is bovenaan. Ik gebruik het niet zoveel maar heb er wel foto's van mn reizen op gezet. Ik hoor het wel;)

Groeten Martijn
Gerelateerde onderwerpen
Travel Buddy - Japan juli
Motorrij buddy Noord Laos/Vietnam gezocht
Reis maatje gezocht(Thailand,Vietnam etc.)Jan/feb/maart 2018
Een buddy voor een trip naar vietnam/indonesie
Januari/februari 2018, in ieder geval naar Indonesië!
In totaal zijn er 0 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 0 gasten (gebaseerd op actieve gebruikers in de laatste 60 minuten)
Het grootste aantal gebruikers online was 2019 op 04 sep 2013 14:26

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten