Wil jij kans maken op een backpack? Lees dan hier wat je moet doen.

Soort ticket ( Australië, Nieuw-zeeland, Fiji)

avatar
Luukieeeee
» 02 nov 2012 10:35
Hallo allemaal,
Ik ben bezig m'n reis te plannen maar ik vroeg me af wat slimmer is.. Ik zit er aan te denken om een combi-ticket bij Activity international te nemen naar australie( retour) met daarin nog een retour nieuw zeeland en fiji. Dit ticket kost ongeveer 2200.
Ik zou graag horen van jullie ervaring met activity international en of ik misschien beter gewoon via deze organisatie een retour australie kan boeken en zelf als ik daar eenmaal ben een retourtje nieuw zeeland en fiji kan boeken? wanneer ben ik goedkoper uit?
Ik hoor graag van jullie
Gebruikersavatar
Kims
Reisexpert
» 02 nov 2012 10:47
Hi,

Je kunt voor heel weinig geld naar Nieuw-Zeeland vliegen vanuit bijvoorbeeld Melbourne. Soms al voor $49 voor een enkeltje. Kijk eens op Skyscanner om prijzen te vergelijken. 2200 euro voor die vluchten klinkt pittig omdat je met wat op tijd zoeken al een retourtje naar Australie kunt vinden voor 1400 euro. Waarom zou je met Activity International willen gaan?

Groetjes
avatar
Luukieeeee
» 02 nov 2012 10:52
Hi,

Bedankt voor je snelle reactie. Ik zat hieraan te denken vanwege het feit dat zij de eerste dagen van alles voor je regelen? nu lees ik hier op het forum dat dit opzich niet perse nodig is en dat het een keuze is wat je t waard vindt dat je het zelf niet hoeft te regelen ( taxfile, bankrekening, telefoon). Ik ben er nog niet helemaal uit wat het beste is voor mij. Ik ben namelijk 6 maanden naar argentinië geweest en heb daar alles zelf moeten regelen wat in het begin niet helemaal goed ging... ( eerste keer, vreemde taal) Misschien is het een beetje angst om zelf daar alles te regelen al heb je de taal barriere daar natuurlijk niet.

Bij activity international krijg je ook een wooff boek wat me wel interessant lijkt, maar verder zou ik eigenlijk alleen voor het geregel de eerste dagen hiervoor kiezen...

groetjesss
Gerelateerde onderwerpen
vragen over reizen in australie/nieuw-zeeland/fiji
Maart tot mei: Nieuw-Zeeland/Australië/Fiji
Australië <> Nieuw Zeeland
Australie of Nieuw Zeeland
Route Australië en Nieuw Zeeland
In totaal zijn er 0 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 0 gasten (gebaseerd op actieve gebruikers in de laatste 60 minuten)
Het grootste aantal gebruikers online was 2019 op 04 sep 2013 14:26

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten