Wil jij kans maken op een backpack? Lees dan hier wat je moet doen.

Slaapzak in hostels?

avatar
Lisette1987
» 05 feb 2011 22:03
Hallo allemaal,

Ik ga in maart voor 5 maanden reizen door Nieuw Zeeland en Australie. Ik zal vooral overnachten in hostels en hopelijk ook in een camper (als ik leuke mensen vind om samen mee te reizen :)) daarnaast wil ik ook tours doen in groepsverband waar dus overnachtingen al is geregeld..

Nou ben ik alleen nog al astmatisch en wordt ik redelijk snel ziek van stof of bijvoorbeeld donsen dekbedden/kussen. Is het gebruikelijk om je eigen slaapzak mee te nemen? Wordt dat uberhaupt wel toegestaan of heeft iemand hier misschien ervaring mee?

Alvast bedankt voor jullie reacties!
Gebruikersavatar
bolletjeom
Reisexpert
» 05 feb 2011 22:28
in sommige hostels mag het niet. ze zijn bang voor bedbugs. maar ik zou hem gewoon meenemen voor alle nachten dat je er wel plezie van kunt hebben
Gebruikersavatar
james-karolien
Vakantieganger
» 08 feb 2011 09:00
Hallo,
Ik heb vrij veel van Australie en Nieuw Zeeland gezien en regelmatig in hostels geslapen. En alleen een enkele keer moet je je slaapzak inleveren vanwege bedbugs. Ik zou als ik jou was ook een (echt) zijde slaapzak meenemen aangezien bedbugs hier niet door heen kunnen. (Erg vervelend als je die oploopt) vergeet ook niet voldoende eigen medicatie mee te nemen.
Heel veel plezier down under
Cheers
Gerelateerde onderwerpen
Slaapzak nodig?
Australie + NZ: slaapzak en wandelschoenen of sportschoenen?
Wat voor slaapzak nodig in Kimberlyregion
Slaapzak of lakenzak voor Australië en Nieuw Zeeland?
Hostels in Cairns
In totaal zijn er 0 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 0 gasten (gebaseerd op actieve gebruikers in de laatste 60 minuten)
Het grootste aantal gebruikers online was 2019 op 04 sep 2013 14:26

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten