Wil jij kans maken op een backpack? Lees dan hier wat je moet doen.

Reisgenootje Midden Amerika feb/mrt 2012

avatar
madelous86
» 08 sep 2011 14:02
Hoi allemaal!

Ik ben vanaf ongeveer half februari (18/19feb) in Nicaragua en wil vanaf dat moment zo'n 7 weken verder rondreizen in Midden Amerika. Ik ben 25 jaar, net afgestudeerd en wil voor ik per 1 april verder ga met m'n specialisatie nog twee maanden reizen. Ik heb al veel gereisd in Azie, India en Afrika maar nog niet eerder in Midden of Zuid Amerika en het lijkt me gezelliger en relaxter om dat samen met iemand te doen. Ik wil de cultuur gaan ervaren, maar ook veel natuur zien, trekkings maken en zo nu en dan natuurlijk lekker chillen aan het strand!
Mijn plannen zijn om vanaf Costa Rica richting Noord-West te reizen dus door Honduras, Guatemala, Beliz, El Salvador en Mexico.
Ben je ongeveer van dezelfde leeftijd en lijkt het je leuk om samen te reizen? Stuur dan een berichtje!

Groetjes,

Madelous
Gebruikersavatar
mereke
» 07 okt 2011 18:27
Hoi :)

Wat leuk dat je tussendoor even gaat reizen. Ik ben in April dit jaar afgestudeerd en heb daarna in Noord-Amerika rondgereisd. Nu wil ik Midden/Zuid-Amerika willen verkennen. Ga je alleen naar Midden-Amerika? Ik ben trouwens 23 jaar. Het lijkt me leuk om eventueel met je mee te gaan. Kijken of onze plannen op elkaar aansluiten.

Groetjes Mereke
avatar
madelous86
» 08 okt 2011 14:57
He Mereke,

Wat leuk dat je reageert op mn berichtje! En leuk dat je na Noord-Amerika nu ook midden- en zuid wil zien.
Ik blijf deze keer alleen in Midden-Amerika inderdaad. Heb in totaal maar zeven weken en wil niet alleen maar in de bus zitten :). Het lijkt me leuk om eens te kijken wat jouw plannen precies zijn, misschien kunnen we een deel samen doen inderdaad!
Zullen we elkaar even mailen anders?

Mijn adres is: madelousvalk@gmail.com

Groetjes
avatar
ninkee
» 06 nov 2011 15:30
Hoi Madelous,
Ik ben van plan om ongeveer eind januari richting midden amerika te vertrekken. Maar zou graag iemand hebben om dit samen mee te doen.
Benieuwd naar je plannen. Ik heb tot nu toe alleen nog een heel vage planning, waarvan guatamala en belize mij wel heel gaaf lijken!
Ik ben 22 jaar.

Hoop wat van je te horen!
Groetjes
avatar
madelous86
» 07 nov 2011 12:46
Hallo Ninkee,

Wat leuk dat je dezelfde plannen hebt. Het lijkt me leuk om wat ideeën uit te wisselen. Misschien is het makkelijker om even te emailen? Mijn plannen neigen voornamelijk naar vanaf nicaragua tot en met het begin van Mexico. Wie weet komen onze ideeën wel overeen.

Mijn adres is: madelousvalk@gmail.com

Ik hoop snel wat van je te horen!

Groetjes

Madelous
Gerelateerde onderwerpen
Reismaatje gezocht, Cuba, Costa Rica, Midden Amerika feb/mrt
Backpacken Midden Amerika (feb. 2016)
Reisgenoot Midden en Zuid Amerika november 2012
Jan. 2012 midden amerika voor 1 jaar
Reisgenootje gezocht! Midden Amerika, augustus 2015
In totaal zijn er 0 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 0 gasten (gebaseerd op actieve gebruikers in de laatste 60 minuten)
Het grootste aantal gebruikers online was 2019 op 04 sep 2013 14:26

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten