Wil jij kans maken op een backpack? Lees dan hier wat je moet doen.

Reisgenootje(s) gezocht Azië vanaf september/oktober

Gebruikersavatar
AnnaDina
» 03 mar 2018 13:05
Hi allemaal,

Mijn naam is Anna, 22 jaar en ik woon in Groningen. Ik hou van sporten, terrasjes doen, koken en uitgaan! Momenteel studeer ik Small Business & Retail Management, maar als het goed is ben ik in juni afgestudeerd! Reizen in je eentje is toch best spannend en om de reden zoek ik (een) gezellige en flexibele reisgenootje(s) die samen met mij de horizon wil verbreden in Azië. Het liefst ga ik weg van september/oktober tot januari, maar als je niet langer kan dan is dat geen probleem! Afgelopen oktober ben ik naar Kuala Lumpur, Lombok en Gili Air geweest wat echt super vet was en dit smaakt naar meer.

Qua bestemmingen heb ik geen planning en geen specifieke voorkeuren. Wel lijkt het mij vet om sowieso Thailand, Indonesië en/of de Filipijnen te bezoeken, maar alles kan in overleg. Van actieve dagjes weg en veel ondernemen hou ik ook van een lekker chill dagje aan het strand met een drankje! De reden dat ik graag wil reizen is omdat je zo kan investeren in ervaringen wat niemand je af kan nemen. Werken kan altijd nog wel zeg ik altijd, haha!

Lijkt je het leuk om samen mij te gaan reizen? Let me know

Liefs,

Anna
avatar
Nickyyyy
» 08 mar 2018 21:59
Hi hi,

ik ben Nicky (30 jaar) en ik zoek een leuke reisgenoot waarmee ik in September drie weken naar India te gaan. Ik wil graag de Taj Mahal zien en verder lijkt zuid-west India mij prachtig. Ik weet wat me te wachten staat. Je valt van het ene uiterste in het andere, maar dat is ook juist wat me zo aantrekt aan India. Ik ben wel echt een meisje-meisje, maar backpacken en minder hygienische hotels kan ik ook heel goed tegen. Ik ben erg actief op vakantie en wil graag zoveel mogelijk zien, maar een paar dagen relaxen tussendoor vind ik ook heerlijk. Ik ben benieuwd of er nog mensen zijn die een reisgenoot zoeken voor India?

Groetjes Nicky
Gerelateerde onderwerpen
Zuid-Oost Azie vanaf (half) september/oktober
Reisgenootje gezocht voor Azie oktober/november
Reisgenootje Zui-Oost Azie gezocht vanaf begin dec.
reisgenoot voor z-o azie vanaf oktober 2009
Midden/Zuid- Amerika en/of Azie vanaf september 2010
In totaal zijn er 0 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 0 gasten (gebaseerd op actieve gebruikers in de laatste 60 minuten)
Het grootste aantal gebruikers online was 2019 op 04 sep 2013 14:26

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten