Wil jij kans maken op een backpack? Lees dan hier wat je moet doen.

Peru-Bolivia-Argentinië

avatar
ZuidAmerika18
» 28 feb 2018 17:02
Dag,

Samen met mijn vriend wil ik aanstaande juli en augustus een backpackreis door Zuid-Amerika maken.
We zijn van plan in Lima te beginnen, vanuit daar 2 weken te spenderen in Peru, dan via het Titicacameer naar Bolivia te reizen en ook daar twee weken door te brengen. Nu zit ik erover te denken om zelf nog door te reizen naar het noorden van Argentinië, hoewel ik nergens kan vinden wat de handigste vluchtverbindingen zijn vanuit Bolivia. Het ziet er nu naar uit dat we in Sucre, Bolivia, onze reis eindigen, maar als ik zoek op vluchten naar Salta of Buenos Aires kan ik alleen maar vluchten met heel veel overstappen vinden. Wat is wijsheid? Vanuit La Paz reizen of Santa Cruz? Of Noord-Chili? Graag jullie advies hierover.

Gr.
Gebruikersavatar
RiksjaTravel
» 13 mar 2018 16:00
Wat een leuke plannen zijn jullie aan het maken, we helpen je graag met het beantwoorden van je vraag.

De vluchtverbindingen tussen Bolivia en Argentinië zijn niet heel erg goed. We raden je daarom eigenlijk aan om eerst door Bolivia te reizen en dan via de zoutvlaktes van Uyuni naar San Pedro de Atacama (in Noord-Chili) te gaan. Vanaf San Pedro kun je gemakkelijk naar Noord-Argentinië reizen en vanaf daar ligt heel Argentinië weer open voor je! Vooral het noorden van Argentinië is in onze zomer goed te bezoeken; dus we raden je aan om vooral wat tijd uit te trekken voor de omgeving van Salta, Buenos Aires en de watervallen van Iguazu. Veel plezier gewenst!
Groetjes, Riksja Travel
PS: kijk voor leuke reistips in deze landen eens op onze website www.riksjatravel.nl
Gerelateerde onderwerpen
Peru/Bolivia/Argentinie?
Peru, Argentinie, Chili en miss. Bolivia?
Vraag over reis Peru-Bolivia-Chili-Argentinië
2 maanden Argentinië, Antarctica, Ruta 40 en bolivia
Reisroute Peru-Argentinië
In totaal zijn er 0 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 0 gasten (gebaseerd op actieve gebruikers in de laatste 60 minuten)
Het grootste aantal gebruikers online was 2019 op 04 sep 2013 14:26

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten