Wil jij kans maken op een backpack? Lees dan hier wat je moet doen.

5 maanden Zuid-Amerika vanaf augustus 2018

Gebruikersavatar
Han1984
» 13 feb 2018 12:17
Hallo,

Ik ben Hanneke, 33 jaar, en ik ga dit jaar voor het eerst alleen backpacken voor een langere tijd. De bestemming wordt Zuid-Amerika en dit is het plan: in juli 2018 eerst vier weken naar Brazilië (dit gedeelte doe ik samen met mijn vriend) en daarna solo naar Ecuador, Peru, Bolivia, Chili en (hopelijk) Antartica.

Ik weet dat Zuid-Amerika qua veiligheid wat minder relaxed is maar ik ben van mening dat als je goed oplet het wel goed moet komen. Toch zou ik het fijner vinden om met iemand samen te reizen. Niet alleen voor de veiligheid maar ook omdat het een stuk gezelliger is natuurlijk.

Ik wil dus ergens begin augustus van Sao Paulo naar Quito vliegen en dan vervolgens naar Otovalo, Cuyabeno, Cotopaxy, Quilotoa loop doen, Banos, Galapagos eilanden, Guyayacuil, Cuenza en daarna door naar onderen.

Ik ben op zoek naar een vrouwelijke reisgenoot (vindt mijn vriend wat prettiger ;-) )iemand die avontuurlijk is maar ook rustig en oplettend.
Ik ga er niet vanuit dat ik iemand vind die de hele reis mee kan/ wil maar het begin (Ecuador - Quito) zou natuurlijk mooi zijn.

Mocht je geïnteresseerd zijn, of in die periode ook in Ecuador zijn en met iemand willen samen reizen, let me know en stuur me een berichtje.

Groetjes Hanneke
avatar
Nienke712
» 02 apr 2018 10:52
Hoi Hanneke,

Ik kwam net langs jouw oproepje en deze sprak mij aan!
Mijn naam is Nienke, 30 jaar oud, uit Amsterdam.
Aankomende zomer heb ik 3 maanden verlof, vanaf 3e week juli en ben ik van plan om naar Peru, Bolivia en Chili / Ecuador te gaan.
Ik ben dol op nieuwe plekken ontdekken, actief zijn in de natuur, maar op z'n tijd vind ik relaxen op het strand ook heel fijn.
Heb jij je reisplannen al verder uitgestippeld?
Wellicht kunnen we contact hebben om te kijken of we een stukje samen kunnen reizen?

Groet,

Nienke
Gerelateerde onderwerpen
Vanaf maart 2018 voor 3/4 maanden reizen door Midden-Amerika
Zuid-Amerika juli/augustus 2018
Midden/Zuid Amerika vanaf ongeveer januari 2018
Gezellige reisgenoot Zuid-Amerika gezocht vanaf begin 2018
Reisgenoten gezocht voor zuid-amerika 6 maanden vanaf oktobe
In totaal zijn er 0 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 0 gasten (gebaseerd op actieve gebruikers in de laatste 60 minuten)
Het grootste aantal gebruikers online was 2019 op 04 sep 2013 14:26

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten