Wil jij kans maken op een backpack? Lees dan hier wat je moet doen.

3-4 maanden door Midden-Amerika

avatar
suzannevannes
» 07 mar 2017 17:24
Beste reismaatjes,

Mijn naam is Suzanne van Nes en dit jaar rond ik mijn 2-jarige studie Officemanagement bij Schoevers af. Voordat ik verder wil studeren neem ik een tussenjaar om een wereldreis maken. Omdat ik 7 jaar Spaans heb gehad op school (5 jaar op de HAVO en 2 jaar tijdens mijn studie) wil ik de theorie nu eindelijk eens in de praktijk brengen. Daarom wil ik graag reizen door Midden-Amerika en ben ik op zoek naar iemand die dit avontuur met mij wil aangaan!

Zelf zat ik te denken om de reis te beginnen in Mexico/Belize en dan 3 tot 4 maanden te reizen naar het zuiden en uiteindelijk te eindigen in Panama. Er zijn geen concrete plannen dus als je andere ideeën hebt hoor ik dat graag!
avatar
tessamastenbroek
» 13 mar 2017 11:47
Hi Suzanne,

Mijn naam is Tessa, 21 jaar en ben aan het afstuderen aan de opleiding International Business and Languages. Voordat ik met het serieuze werkleven ga beginnen wil ik nog heeeel graag een mooie reis maken en midden-amerika staat al heel lang bovenaan mijn lijstje. Zelf heb ik ook spaans gehad, helaas maar 2 jaar, dus dat van jou zal vast veel beter zijn!
Ik zou graag 3 maanden gaan en zat zelf te denken om te beginnen in Panama en dan omhoog te reizen naar Belize, maar andersom kan natuurlijk ook!
Het lijkt me leuk om je eens te spreken over je plannen en om te kijken of onze plannen een beetje overeenkomen.

Groetjes Tessa
avatar
suzannevannes
» 13 mar 2017 16:15
Hoi Tessa!

International Business and Languages, dat vak krijg ik op school! ;)

Zelf ben ik 18 jaar oud en woon ik in Amstelveen. Ik zat te denken om te gaan reizen vanaf januari 2018, zodat ik in de maanden daarvoor kan werken om geld bij elkaar te sparen voor de reis. Laatst kwam ik er achter dat begin februari carnaval is in Panama-stad, dus misschien een beter idee om daar te beginnen!

Je kan me mailen via suzanne.van.nes@outlook.com en dan kan ik je m'n nummer geven om verder te appen. Lijkt me leuk om een keertje af te spreken en te praten over onze reiservaringen en -plannen!

Groetjes,
Suzanne
avatar
christel1992
» 02 apr 2017 11:18
Hi meiden,

Mijn naam is Christel, ik ben 25 jaar oud en in juli verwacht ik mijn master Sociologie af te ronden. Voor ik ga werken wil ik er heel graag nog een tijdje ertussenuit. Midden/Zuid Amerika staat ook al wat langer op mijn lijstje. Zelf heb ik ook wel de neiging naar Peru en Chili, maar sta ook open voor andere alternatieven. De meeste van mijn vrienden werken of hebben geen tijd om een langere periode op reis te gaan. Misschien kunnen we een keertje sparren of ideeën uitwisselen! :)

Groetjes,
Christel
avatar
Lianneiris
» 04 apr 2017 08:59
Hee meiden! :W

Ik ben Lianne en ben 21 jaar oud. Ik hoop dat ik voor de zomer mijn bachelor notarieel recht haal, zodat ik volgend jaar een tussenjaar kan nemen. Ik zat er ook aan te denken om 3/4 maanden naar midden-amerika te gaan! *) Het lijkt me erg leuk om deze reis met anderen te maken, dus ik zou graag bij jullie aan sluiten als dat kan!
Hebben jullie al concrete plannen gemaakt?

Groetjes,
Lianne
avatar
suzannevannes
» 07 apr 2017 11:55
Hee meiden!

Momenteel heb ik geen contact meer met Tessa, omdat wij andere reisplannen hadden. Ik wil namelijk pas vertrekken rond januari 2018, zodat ik eerst kan werken om geld bij elkaar te sparen voor de reis, en zij wilde eerder al gaan. Inmiddels heb ik wel al een ander meisje gevonden waarmee ik ga afspreken om te praten over onze reisplannen!

Super leuk dat jullie dit jaar ook gaan afstuderen en ook een reis willen maken naar Midden/Zuid-Amerika! Misschien een idee om een groepschat aan te maken? Als jullie mij willen mailen (suzanne.van.nes@outlook.com) kunnen we verder contactgegevens uitwisselen. Lijkt me leuk om een keertje af te spreken en te praten over onze reiservaringen en -plannen!

Groetjes,
Suzanne
Gerelateerde onderwerpen
Vanaf maart 2018 voor 3/4 maanden reizen door Midden-Amerika
Backpacken door midden en zuid amerika
Reis door Midden of Zuid Amerika
Reis door 13 verschillende landen in Midden en Zuid Amerika
2 maanden door Zuid-Amerika
In totaal zijn er 0 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 0 gasten (gebaseerd op actieve gebruikers in de laatste 60 minuten)
Het grootste aantal gebruikers online was 2019 op 04 sep 2013 14:26

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten