Wil jij kans maken op een backpack? Lees dan hier wat je moet doen.

"Korte routes" tussendoor

Gebruikersavatar
thelklutsen
Vakantieganger
» 24 nov 2010 22:49
Hallo allemaal,

Inmiddels is het helemaal zeker; 6 december vlieg ik naar Australie met China Airlines, met twee tussenstops in Bangkok en Taipei. Ik ga samen met nog iemand, maar tijdens de kerstvakantie komt een vriend van ons ook nog. Hij komt op 22 december in Sydney en vliegt 5 januari vanaf Melbourne. Hartstikke vet natuurlijk, maar aangezien wij 8 december al in Sydney zitten, moeten we nog iets vinden om die tijd (14 dagen) tussendoor door te brengen. We hoeven op het begin niet heel lang in Sydney te blijven, want 2 weken later zijn we er toch weer. Wat is in de tussentijd interessant om te gaan doen?

Alvast bedankt.
Gebruikersavatar
Erik
Site Admin
» 25 nov 2010 07:32
Blue mountains? Dat ligt op redelijke afstand van Sydney en is de moeite waard. Je kunt er ook meerdere dagen verblijven volgens mij. De meeste mensen doen een dagtripje daar naar toe, maar het gebied heeft meer te bieden :)
Gebruikersavatar
Ron
Reisexpert
» 25 nov 2010 12:57
een kleine trip naar het noorden en dan land inwaarts en zo terug naar sydney kan ook leuk zijn.
Gebruikersavatar
bolletjeom
Reisexpert
» 25 nov 2010 20:30
Blue mountains? Dat ligt op redelijke afstand van Sydney en is de moeite waard. Je kunt er ook meerdere dagen verblijven volgens mij. De meeste mensen doen een dagtripje daar naar toe, maar het gebied heeft meer te bieden
Sorry, daar ben ik het echt helemaal niet mee eens. We hebben geprobeerd om er meer dan 2 dagen vol te brengen maar met eigen vervoer en een beetje gasgeven ben je er in een uurtje doorheen. Na 2 dagen hadden we alle uithoeken wel gezien.

Regel eigen vervoer en je kunt hele mooie dingen zien in die 2 weken.
iets ten noorden ligt het myall lakes NP. erg mooi. dunne strook tussen kust, duinen en prachtige meren. lieve dorpjes en goede maar basic nationalpark-campings. richting Forster-|Tuncurry. kan je dolfijnen spotten. En dan terug via het binnenland waar ook niet veel toeristen komen. zoals bijv: Cloucester, dungog, singleton (die weg...effe opzoeken in je LP)
Yengo NP en de route er langs is ook erg mooi. De bluemountains zonder de toeristen. En dan kan je natuurlijk afsluiten met 2 dagen blue mountains 8-)
Gerelateerde onderwerpen
"Goedkoop" van Sydney centrum naar vliegveld
Wat invullen bij "highest qualification" visum aanvraag Australië?
In totaal zijn er 0 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 0 gasten (gebaseerd op actieve gebruikers in de laatste 60 minuten)
Het grootste aantal gebruikers online was 2019 op 04 sep 2013 14:26

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten