Wil jij kans maken op een backpack? Lees dan hier wat je moet doen.

Goede overnachtingsplek Johannesburg

avatar
PT82
» 21 feb 2016 18:34
In augustus gaan we met z'n tweeën drie weken rondreizen in het noordoosten van Zuid-Afrika.Het gros van onze trip hebben wel redelijk vastleggen. Over de laatste dag + overnachting zitten we nog in dubio. Op onze voorlaatste dag willen we vanuit Lesotho naar Johannesburg rijden, zodat we dan al in de buurt van het vliegveld zitten en we op onze laatste dag nog graag een fietsexcursie in Soweto willen maken.
Maar wat is een handige plek om voor die laatste nacht te verblijven? Kun je beter al overnachten in Soweto (zodat je na de fietsexcursie in 1 keer door kunt), of kun je beter al in de buurt van het vliegveld van Johannesburg overnachten? Ook gelet op de avondspits die voor wat oponthoud kan zorgen als je in de namiddag nog naar het vliegveld moet reizen.
Ik ben benieuwd naar jullie reactie...
avatar
MarjoleinWesterterp
» 21 mar 2016 20:57
Weet je al bij wie je een fietsexcursie wilt doen? Het lijkt mij nogal omslachtig om naar het vliegveld (welk?) te rijden om er te overnachten waarna je de volgende ochtend terug moet naar Soweto om te fietsen om daarna weer naar de airport te gaan. Ik zou dus kiezen voor een overnachting in Soweto. Als je wat geld te besteden hebt is The Soweto Hotel een bijzondere aanrader. Maar er zijn ook backpacker mogelijkheden.
avatar
MarjoleinWesterterp
» 21 mar 2016 21:02
Een fietsoptie waarbij je meteen in de backpackers hostel kunt overnachten is Lebo's Soweto Backpackers. En anders is dus The Soweto Hotel **** een optie. Ligt aan Walter Sisulu/ Freedom Square. In hartje Soweto.
Ken je ons magazine, OOG VOOR AFRIKA? Wij hebben in het november nummer de 101 leukste lodges in zuidelijk Afrika gepubliceerd. Soweto Hotel is er een van...
avatar
MarjoleinWesterterp
» 21 mar 2016 21:03
website Soweto Hotel, www.sowetohotel.co.za
avatar
PT82
» 28 mar 2016 21:37
Bedankt voor je tips! We kwamen zelf ongeveer tot dezelfde conclusie. Dus we hebben een overnachting geboekt bij Soweto Backpackers. Veel makkelijker dan heen en weer rijden naar het vliegveld (OR Tambo)!
Gerelateerde onderwerpen
Route Zuid-Afrika Kaapstad-Johannesburg
Route Zuid Afrika (Johannesburg-Kaapstad)
3 maanden van Johannesburg naar Kaapstad
Route Zuid-Afrika van Johannesburg naar Kaapstad
Koop en advies gezocht voor 4x4 in Kaapstad Johannesburg
In totaal is er 1 gebruiker online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 1 gast (gebaseerd op actieve gebruikers in de laatste 60 minuten)
Het grootste aantal gebruikers online was 2019 op 04 sep 2013 14:26

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast