Wil jij kans maken op een backpack? Lees dan hier wat je moet doen.

Ervaring Visafirst?

avatar
rosh--
» 18 mar 2012 15:33
Hello iedereen,

Ik heb een vraag. Ik wil samen met een vriendin een WHV aanvragen voor Australie, nu kwamen wij Visafirst tegen. Heeft iemand miss ervaringen met Visafirst WHV aanvragen? Wij willen eigenlijk niet vast zitten aan starterspakketjes met excursies etc, omdat je waarschijnlijk de eerste paar dagen toch te moe bent hiervoor, maar vinden het wel fijn te weten dat een 'instantie/organisatie' ons helpt waar nodig! Bijv. ook terugvorderen belasting etc. & wat er allemaal in hun pakketen zit.

Thanks alvast!
Gebruikersavatar
Jensje
Reiziger
» 20 mar 2012 06:33
Het visum kun je heel gemakkelijk zelf aanvragen, scheelt je een hoop geld ook nog *O* .
Wil je met een reisorganisatie in zee, dan zijn er oa Australian Backpackers, Travel Active en Activity International. Ik zelf ben in 2009 met Australian Backpackers naar Australie gegaan in een groepje van 4, maar ben al snel mijn eigen weg gegaan. Heb nog wel hulp van ze gehad na een sterfgeval in mijn famile, kon naar huis voor de begrafenis omdat ik ook een reisverzekering bij ze had afgesloten. De service was goed en denk dat dit voor de andere twee bovengenoemden idem dito is. Succes met het regelen!!
avatar
rosh--
» 23 mar 2012 22:51
Hoi Jensje,

Bedankt voor je info! Wij gaan het waarschijnlijk toch zelf regelen, visum etc. En Australian Backpackers komt idd ook goed uit de bus zo her en der te horen! Waarschijnlijk regelen we daar ook onze verzekering, ook een gedoe op zich. Maar het is het allemaal waard. Kan niet wachten tot we gaan! Thanks!
Gebruikersavatar
Jensje
Reiziger
» 02 apr 2012 10:05
No worries ^O^ heel veel plezier en succes met regelen!!!
Gerelateerde onderwerpen
Ervaringen met visafirst.com
Jaar Backpack ervaring?
Ervaring introductie Sydney?
ervaring schade huurcamper?
Recente camper ervaring
In totaal zijn er 0 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 0 gasten (gebaseerd op actieve gebruikers in de laatste 60 minuten)
Het grootste aantal gebruikers online was 2019 op 04 sep 2013 14:26

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten