Wil jij kans maken op een backpack? Lees dan hier wat je moet doen.

Eerste keer ZA: Argentinië en..

avatar
ChantaldV
» 06 feb 2018 22:09
Hoi allemaal!

Na een tijdje meelezen een mooi moment om zelf ook een bericht te plaatsen. Mijn vriend en ik gaan deze zomer naar Argentinië. We zitten vast aan de (school)zomervakantie. Vanwege de winter in Argentinië, willen we een weekje naar Aruba, waar een vriendin woont. We verzanden op dit moment in de informatie. Azië is ons bekend, maar dit is toch andere koek. Daarom jullie hulp gevraagd! :)

1. Wat is een redelijke reisroute voor 4-5 weken Argentinië? We hebben nu zelf een uitstapje naar Montevideo (via de ferry) en de zoutvlaktes van Bolivia of Chili op het oog, maar het gaat allemaal op de gok. Dit is het plan nu: Buenos Aires - Montevideo - Rosario - Iguazu watervallen - zoutvlaktes - vliegen naar Aruba vanaf ??. Oftewel: niet concreet en volgens mij kan dit wel uitgebreid worden. Daarom erg benieuwd naar jullie routes!

2. Ervaring over het algemeen met vliegen naar Aruba vanaf ZA? We hebben nu een optie bekeken vanaf Santa Cruz - Lima en dan Lima - Oranjestad. Ik ben alleen bang dat dit resultaat in veel gehaast en gereis en dat er daardoor te weinig tijd overblijft om te genieten van Argentinië. En daar willen we toch het langst verblijven!

3. Ik heb gelezen over de winters in Argentinië en het geld wisselen. Wat is jullie ervaring?

Alle tips zijn meer dan welkom! We zijn op dit moment aan het verzuipen in alle opties (wat een luxe ook!) Alvast bedankt! :)
avatar
sneezel1912
» 02 mar 2018 19:50
Beste,

Ikzelf ben niet naar Argentinië gegaan, maar heb een reis door Peru, Bolivia en chili gemaakt. Hierbij ook een driedaagse trip over de zoutvlaktes waar we overnacht hebben. Een geweldige belevenis en prachtige landschappen, van zoutvlakten tot gekleurde meren en bergen. Ik kan het zeker aanraden.
Gerelateerde onderwerpen
Eerste keer backpacken peru?!
Eerste keer reizen midden amerika
Voor het eerste naar Brazilië, wat te doen?
In totaal is er 1 gebruiker online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 1 gast (gebaseerd op actieve gebruikers in de laatste 60 minuten)
Het grootste aantal gebruikers online was 2019 op 04 sep 2013 14:26

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast