Wil jij kans maken op een backpack? Lees dan hier wat je moet doen.

boek australie flora en fauna waar vinden?

avatar
ashleysomsash
» 29 okt 2010 11:49
Binnekort ga ik naar australie voor 2 maanden, en het lijkt me leuk om een boek te hebben met de flora en fauna van australie. Zoiets als een boek van de anwb waar alle dieren en planten op volgorde van europa staat ingedeeld. gewoon de soorten met een korte uitleg en plaatjes. :) dit is de link naar het boek van de anwb ter indicatie http://www.anwb.nl/webwinkel/kaarten-bo ... rgids.html

Weet iemand waar ik zoiets zou kunnen vinden? Ik heb wel wat gevonden op sommige sites maar dan weet ik niet of het echt wat is omdat ik het boek niet in het echt kan zien.

Alvast heel erg bedankt voor de tips!
Gebruikersavatar
Nienke Krook
Reisexpert
» 29 okt 2010 12:04
Ik denk dat het handigste is om dat boek in Australië te kopen, erg zijn ontzettend veel boekwinkels en veel meer gespecialiseerd op dit thema dan bij ons. En zo heb je gelijk een leuk souvenir.

In Sydney krijg je bij een bezoek aan het Wildlife Centre een prachtig boekje over inheemse diersoorten. Ook bij veel nationale parken en dierentuinen kun je vrij goedkoop boekjes krijgen. Ik vond in een van de hostels een kaart met allemaal vogelsoorten erop. Ik heb die bij mijn ouders liggen, ik kan volgende week wel even voor je kijken hoe die kaart heet.
avatar
ashleysomsash
» 31 okt 2010 14:14
Ja in austrlië kopen is inderdaad een idee, maar ik wil me nu alvast verheugen op alle dieren die ik daar kan tegenkomen!

Dus toch maar de gok gewaagd en het boekje australian wildlife via bookdepository gekocht. Was niet duur en lijkt een leuk informatief boekje! Ben benieuwd...
avatar
DionR
Vakantieganger
» 02 nov 2010 20:18
Hoi ashleysomsash!
goed onderwerp, ik ben er zelf namelijk ook erg geintresseerd in.
zou je me kunnen laten weten of dat boekje een succes is?
alvast bedankt!
avatar
ashleysomsash
» 05 nov 2010 14:51
Heb het boek net binnengekregen.

Leuk boek! Maar niet precies wat ik zocht. Het is meer een informatief boek met globale uitleg over groepen dieren. Geen boek waarin je alle soorten terug kunt vinden dus. Dit staat ook geljik op de eerste blz: 'this book is not a field guide'. Wel leuk om te lezen.

Dus...nog even verder zoeken helaas!
Gerelateerde onderwerpen
Waar werk vinden in Australië met bouwkunde opleiding?
werk vinden in australie? of voor vertrek?
Handige website voor vinden werk Australië
Waar te boeken (australie)
4 weken Australië, waar te beginnen?
In totaal zijn er 0 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 0 gasten (gebaseerd op actieve gebruikers in de laatste 60 minuten)
Het grootste aantal gebruikers online was 2019 op 04 sep 2013 14:26

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten