Bestemming gezocht voor drieweekse reis augustus

avatar
Xin_Chao
» 06 jul 2014 19:57
Beste medereizigers,

Met een fotowedstrijd van Heineken heeft mijn broer twee retourtickets voor een willekeurige KLM bestemming naar keuze gewonnen. *O* Mijn broer (20) en ik (22) kunnen van 27 juli tot 17 augustus op reis, alleen zijn we er nog niet helemaal uit wat betreft de bestemming.

Omdat we een willekeurige KLM bestemming kunnen kiezen, is dit een mooie gelegenheid om voor een unieke bestemming te gaan. Heeft iemand leuke ideeën?

In 2012/2013 heb ik een prachtige reis gemaakt door Australie, Vietnam, Cambodja en Thailand. Wat betreft budget vond ik vooral Vietnam en Cambodja interessant, als we een land kunnen vinden wat te bereizen is met een vergelijkbaar budget is dat zeker een pluspunt.

Zelf zitten we te denken aan Midden- of Zuid-Amerika. Peru, Nicaragua en Panama lijken ons interessante bestemmingen en vooral Nicaragua lijkt ook qua budget goed te doen.

Hoe kijken jij hier tegenaan? Wat zijn unieke bestemmingen die te bereizen zijn voor een budget vergelijkbaar met Vietnam? Voor welke bestemming zou jij kiezen, en waarom?

We zien je reactie tegemoet!
Gebruikersavatar
Erik
Site Admin
» 06 jul 2014 23:51
Peru is een wat duurdere bestemming om te bereizen, (in vergelijking tot Azië). Nicaragua zou wel een goede optie kunnen zijn. Om je wat te verdiepen kun je bij de reis info wat informatie inwinnen en kijken of het je wat lijkt. Wat mij betreft sowieso een aanrader.

Panama zou misschien ook nog kunnen, niet zelf geweest, maar wat ik heb gevonden is het ook weer iets duurder dan Nicaragua.
Gebruikersavatar
Ralph
Reisexpert
» 07 jul 2014 18:50
Peru!

De meeste andere plekken zijn goedkoper (om naartoe te vliegen) en dit land wil je volgens mij wel een keer in je leven gezien hebben.
Gebruikersavatar
Tikva
Reisexpert
» 07 jul 2014 19:15
Gaaf Ik zou een bestemming kiezen die (erg) duur is om heen te vliegen. Latijns amerika is duurder dan azie. Nicaragua is het goedkoopst maar nog steeds iets duurder dan vietnam. Peru is nog weel iets duurder. (zeg 20 euro, 25 euro of 30 euro p.d). Maar hangt er ook vanaf wat je allemaal wilt doen.

Kan je ook naar Bolivia? daar ga je met budget nog beter uitkomen en is normaal erg duur om heen te vliegen zeker voor 2 weken. Je kunt jungle combineren met de andes en prachtige natuur van de salar uyuni.
avatar
Xin_Chao
» 08 jul 2014 22:40
Bedankt voor jullie enthousiaste reacties. We hebben voor Peru gekozen. Nicaragua en Bolivia bleken beide geen KLM bestemming, en we hebben nog even getwijfeld om naar Mexico te gaan. Uiteindelijk leek Peru ons een unieke en interessante bestemming en we hebben er veel zin in. Nu een globale reisroute opstellen en bekijken wat we graag willen zien in drie weken tijd. Ik zag dat er al verschillende interessante topics op het forum hierover gaan, dus dat gaat vast goed komen.
Gebruikersavatar
Erik
Site Admin
» 09 jul 2014 09:04
Kijk ook even bij de reisinfo daar staan ook nog wel wat suggesties waar je naar toe zou kunnen. Zoals bijvoorbeeld Paracas.

Gerelateerde onderwerpen

In totaal zijn er 0 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 0 gasten (gebaseerd op actieve gebruikers in de laatste 60 minuten)
Het grootste aantal gebruikers online was 2019 op 04 sep 2013 14:26

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten