Wil jij kans maken op een backpack? Lees dan hier wat je moet doen.

Belangrijke vraag betreft stage visum Australië

avatar
Brittpouw
» 13 jul 2015 13:25
Hoi allemaal,

Ik heb een dikke week geleden mijn visum aangevraagd (working holiday visum) omdat ik vanaf september een half jaar stage ga lopen in Melbourne. Ik heb het visum helemaal ingevuld en betaald, echter ik snap niet hoe/waar ik het visum kan verwachten... Ik hoefde geen kopie van mijn paspoort of andere documenten in te voeren (dit vond ik al vreemd), en als ik op 'attach files' wil klikken dan lukt dit niet.
Ik kreeg direct na mijn application een automatisch bericht met als titel: een aantal nummers - mijn naam - IMMI Grant Notification

Daar staat een soort samenvatting van mijn aanvraag. Ik heb geen flauw idee hoe het echte visum eruit ziet en heb echt even hulp nodig want ik word er gek van. Heb de ambassade in Berlijn al gebeld maar die is dicht en ik heb nu hulp nodig van jullie!!!

Wie kan mij helpen? ik ben radeloos
Gebruikersavatar
Kims
Reisexpert
» 14 jul 2015 05:00
Hi,

"Grant notification" betekent dat het is toegekend electronisch. De email is je bewijs van je visum en het is electronisch gelinkt aan je paspoort dus hoef je verder niets meer te doen. Wel belangrijk is dat je aan de voorwaarden voldoet van een WHV omdat daarnaar gevraagd kan worden op het vliegveld bij aankomst, een print van je email meenemen is ook slim.

Dus Happy Days ^O^
Gerelateerde onderwerpen
Wie kan mij helpen betreft visum Australië
Visum voor stage in Australië
Stage Australië, welk visum?
Welk visum voor stage Australië
Stage lopen Australië welk visum nodig?
In totaal is er 1 gebruiker online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 1 gast (gebaseerd op actieve gebruikers in de laatste 60 minuten)
Het grootste aantal gebruikers online was 2019 op 04 sep 2013 14:26

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast