Wil jij kans maken op een backpack? Lees dan hier wat je moet doen.

Adelaide - Sydney

avatar
Poezevis
» 05 nov 2015 19:37
Wij gaan eind van het jaar een rondreis door Australië maken. Één onderdeel van onze reis gaat met een campervan van Adelaide naar Sydney. Hier hebben we 17 dagen de tijd voor.

Onze route globaal:
Adelaide - Kangaroo Island - Mount Gambier of the Grampians - GOR - Melbourne - Philip Island - Wilson Promontery - Blue Mountains.
Is dit haalbaar in 17 dagen? Willen nl relaxt reizen.

We twijfelen of we Mount Gambier of the Grampians in onze reis op zullen nemen.

Alle advies is welkom!
Gebruikersavatar
Erik
Site Admin
» 10 nov 2015 12:22
Kangaroo Island lijkt mij relatief veel tijd kosten voor deze reis. Het stuk tussen Melbourne en Sydney schijnt niet heel interessant te zijn. Dus hier zou je wat tijd kunnen winnen. Great Ocean Road en Melbourne zijn sowieso aanraders, net als de Blue Mountains. Ik denk dat het te veel is voor het aantal dagen, maar misschien dat @Kims hier ook nog wat zinnigs over kan zeggen ? :)
Gebruikersavatar
Kims
Reisexpert
» 11 nov 2015 07:37
Hi,

Ik ben zelf (nog) niet in die hoek geweest maar het ligt er helemaal aan hoe jullie willen gaan reizen, houden jullie er bijvoorbeeld van om meerdere dagen op 1 plek te zitten en dan de omgeving te bekijken of reizen jullie liever naar veel verschillende plekken. Hoe dan ook is de route goed te doen voor die tijd lijkt me en dan heb je waarschijnlijk de flexibiliteit om langer op leuke plekken te blijven of nieuwe plekken ter plekke te ontdekken. Ik zou geen vast schema maken maar gewoon gaan met die banaan. Er is altijd meer te zien :)

De Snowy Mountains zijn trouwens ook een aanrader. En persoonlijk zou ik eerder gaan voor natuur ipv stadjes mbt de keuze tussen Mount Gambier en de Grampians.

Veel plezier!
Gebruikersavatar
Rebec
Reisexpert
» 17 nov 2015 12:17
Ik moet zeggen dat ik de Grampians een fantastische plek vond. Ik ben er twee keer geweest. Ik heb er 4 dagen over gedaan van Adelaide naar Melbourne via de grampians en GOR.
Gerelateerde onderwerpen
Sydney Tasmanie Adelaide
van adelaide naar sydney
reistijd Adelaide-Melbourne-Sydney
Route Sydney-Melbourne-Adelaide-Perth
Begin 2018 Sydney-Adelaide + Red centre + Westkust + NZ
In totaal is er 1 gebruiker online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 1 gast (gebaseerd op actieve gebruikers in de laatste 60 minuten)
Het grootste aantal gebruikers online was 2019 op 04 sep 2013 14:26

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast