Geile vakantiesex

Rick Geschreven door Rick. Foto door: Rick

Het is bijna zomer en dat houdt in dat voor steeds meer mensen de vakantie eraan zit te komen. Zo ook voor jongeren. Zodra een tiener 16 jaar wordt, staat die aan het begin van het nieuwe leven dat volwassenheid heet. Daar hoort dan ook de loskoppeling van de ouders bij. Een hoop jongeren gaan op die leeftijd naar een oord zoals Ibiza om ‘vakantie’ te vieren. Vriendjes en vriendinnetjes hitsen elkaar op om met elkaar mee te gaan, want het is hartstikke leuk om de hele dag frikadellen met friet te eten, zonnen op het strand en dan vervolgens de hele avond en nacht te gaan feesten en zuipen. 

Natuurlijk wordt zoiets niet op die manier gebracht bij de ouders. Er wordt vertelt dat het een beschaafde vakantie zal worden. Een vakantie waarbij zonnen en gezellig de stad verkennen centraal staan. Waar het natuurlijk uiteindelijk allemaal om draait is dat ze dan helemaal uit hun dak kunnen gaan. Natuurlijk verbloemde ik het even door alleen friet eten, zonnen en zuipen te vermelden maar ik ben uiteraard het belangrijkste niet vergeten, namelijk: geile vakantiesex. Uiteindelijk draait het daar allemaal om. Ze gaan op vakantie om lekker los te gaan. Het kan de eerste keer zijn of ze gaan erheen omdat ze graag van bil willen gaan. Het is dan ook niet moeilijk om daar een bedpartner te vinden aangezien het gros daar naar toe gaat voor maar één ding en dat is scoren! Condooms en de pil zijn dan dingen die dagelijks gebruikt worden... 

Nu vraag je je natuurlijk af waarom hierover een column wordt geschreven. Nou als je mijn vorige column heb gelezen dan weet je ook dat ik mij graag dingen afvraag, zo ook met geile vakantiesex. Maar laat ik het even beschaafd houden en teruggaan naar de norm: vakantieliefdes. 

Wie heeft zoiets nu niet meegemaakt, een vakantieliefde? Zoals ik in mijn voorgaande column al beschreef ben je even los van alles zodra je aan het reizen bent. Je zal dan ook wel eerder geneigd zijn om op iemand af te stappen en de liefde komt dan snel om de hoek kijken. Romances zullen dan eerder aan worden gegaan en de verleiding is erg groot om snel van partner(s) te wisselen. In het dagelijks leven zal je zoiets niet heel erg vaak tegenkomen. Of naarmate je ouder wordt, wordt zoiets niet van jou of iemand anders verwacht omdat het niet echt maatschappelijk geaccepteerd is. Het komt sletterig over of ze gaan zich afvragen waarom je nog niet geneigd bent om te settelen? 

Alleen nu vraag ik mij wel af of dat wel correct is? Waarom zoiets op jonge leeftijd wel kan en niet op oudere leeftijd? Omdat experimenteren erbij hoort als je nog jong bent? Of misschien moet ik het anders verwoorden, waarom komt onze ware aard pas naar boven zodra we even niet meer ‘thuis’ zijn? Zijn we in de laatste honderd jaren van ‘beschaving’ zoveel veranderd dat de norm van leven totaal anders is geworden?