Around the Globe in een nieuw jasje

nc_melis Geschreven door nc_melis.

Laatst was ik op bezoek bij de oprichter van Around the Globe, Erik. Erik is sinds de start van Around the Globe in 2003 dagelijks bezig met de website. Hij houdt zich vooral bezig met het updaten van de website, zodat wij daar als reiziger gebruik van kunnen blijven maken. Natuurlijk zijn er naast Erik andere zeer fanatieke en enthousiaste mensen die zich ook op allerlei manieren vrijwillig inzetten voor Around the Globe. Zonder al deze hulp zou de site al lang niet meer bestaan.

De afgelopen tijd hielden vele mensen zich bezig met het ontwikkelen van een geheel vernieuwde website. Toen ik laatst op bezoek was bij hem, mocht ik alvast een kijkje nemen. Het is een zeer mooie website geworden die nog toegankelijker en nog overzichtelijker is. Around the Globe hecht veel waarde aan het aanbieden van onafhankelijke informatie. Hier verandert dan ook niets aan! Daarnaast blijft het uitgangspunt dat je voor het aanmaken en behouden van je weblog, het plaatsen van foto’s en het verkrijgen van goede reisinformatie niet hoeft te betalen zoals bij een ‘concurrent’ wel het geval is.

Vele reizigers weten de website én het forum al te vinden. Wist jij dat je via het forum wellicht de ideale (reis)partner kunt vinden? Of dat er ontzettend veel betrouwbare informatie te vinden is over hostels of welk visum je moet aanschaffen voor een bepaald land? Neem eens een kijkje en je zult zien dat je vragen beantwoord worden. Zo niet, stel dan jouw vraag via het forum.

Een nieuwe site betekent ook nieuwe functionaliteiten en een nieuwe look, welke functionaliteiten dit zijn en hoe die look er uit zal komen te zien... tja ga binnenkort zelf maar even op ontdekking uit! Naast dat de site is vernieuwd hebben we ook de reisinformatie aangepakt, de login functionaliteiten verbeterd, nieuwe secties en zullen we ons nog meer op de reiziger gaan richten. Natuurlijk zijn we hier al een klein beetje mee bezig maar dit zal in de toekomst nog verder worden aangepakt.

Ik hoop dat de vernieuwde website ook jou zal inspireren om Around the Globe bij familie, vrienden en kennissen aan te raden. Want waar vind je nou de ideale mogelijkheid om reisgenoten én betrouwbare reisinformatie te vinden?

Ik heb het nog niet op een andere site kunnen ontdekken. Blijf daarom Around the Globe volgen en deel de informatie met anderen.