Adverteren op Around the Globe

Adverteren op Around the Globe is een unieke kans om reizigers en geïnteresseerden te kunnen bereiken. De verhalen en foto's worden door het sociale netwerk van de reizigers met enorme belangstelling gelezen. Veelal zorgen de interessante en leuke verhalen ervoor dat de bezoekers uw merk or product zien in een positieve en/of geboeide stemming. Dit betekent dat uw merk of product ook positiever zal worden ontvangen en biedt het u meer rendement!

Binnen Around the Globe kunt u adverteren met diverse soorten banners. Door het responsive design is het mogelijk om op alle formaten desktops, laptops en andere mobiele apparaten de content en de advertenties op Around the Globe goed weer te geven. Daarnaast is er de mogelijkheid om binnen Around the Globe op alternatieve wijze bezoekers te genereren op uw website, bijvoorbeeld door het sponsoren van een bepaald onderdeel binnen de site of door onze Social Media kanalen of nieuwbrief in te zetten. Let u er bij de reclameuitingen op dat het in ieders belang is dat de site een professionele uitstraling behoudt. Om onszelf en andere adverteerders te beschermen kunnen bepaalde reclameuitingen worden geweigerd.

Adverteren kan op verschillende manieren. Zo kunt u willekeurige adverteren binnen het gehele domein van Around the Globe. Maar u kunt ook zeer gericht adverteren binnen een of meer onderdelen, onderwerpen of groepen.

Alle campagnes die worden geplaatst op Around the Globe worden nauwlettend gevolgd door Google Dart For Publishers (DFP) admanagement systeem. Dit betekent dat u als adverteerder uitgebreide statistische informatie over uw campagne kunt ontvangen na afloop van de campagne. Zo kunt u altijd controleren of de door u ingezette advertentietactiek de gewenste resultaten bereikt en kunt u altijd tijdig bijsturen indien noodzakelijk. Metingen binnen DFP zijn leidend voor het aantonen van levering.

Neem contact op om meer te weten te komen over de advertentie- en sponsormogelijkheden op Around the Globe.

Voor meer informatie over sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met onze salessupport afdeling via sales@aroundtheglobe.nl