The Puzzling World

Puzzling World is echt een van de grappigste dingen die ik in Nieuw Zeeland heb gezien. Alleen al bij het zien van het gebouw twijfel je al wat je nu eigenlijk ziet en of dat wel klopt. Dat is nu Puzzling World!

Puzzling World bestaat uit verschillende ruimtes waar je in totaal wel een uurtje of 2 kunt vullen. Wanneer je binnenkomt stap je het Puzzling Cafe binnen waar allerlei soorten puzzels liggen waar je jezelf uren zoet mee kunt houden. Van 2 spijkers uit elkaar halen tot het stapelen van vreemd gevormde blokken die maar op 1 manier in elkaar passen. En de beroemde Romeinse stijl toilet, als je een bezoekje aan het toilet brengt zul je snel genoeg begrijpen waarom deze zo beroemd is. Ook als je niet moet zeker de moeite waard !

Nadat je binnen al deze dingen hebt bekeken, kun je bij goed weer buiten de The Great Maze proberen, dit is een groot doolhof waar je ook wel enkele uurtjes zoet kunt zijn met het zoeken van de 4 verschillende torens. Het is erg leuk om een wedstrijdje tegen elkaar te houden wie dat het eerste alle 4 de torens gevonden heeft. Het lijkt erg simpel maar dat is het niet. Je moet een goed geheugen hebben en niet altijd op je gevoel af gaan. Succes verzekerd!

In Puzzling World ligt een schat verborgen, wanneer je een puzzel/raadsel op weet te lossen kun je NZ $50.000 verdienen, tot op heden is het nog niemand gelukt de puzzel op te lossen. De oplossing van de puzzel leid tot de plek waar de schat verborgen ligt ergens op het terrein van Puzzling World. De ideale kans om je backpack trip terug te verdienen!!!  

The Puzzling World of Stuart Landsborough

PO Box 95 Wanaka New Zealand
Telefoon: (03) 443 7489
Website : www.puzzlingworld.com
Email : info@puzzlingworld.co.nz
Open 8:30 am iedere dag inclusief Kerstdag

Sluitingstijd: 5:30 pm in de zomer 5:00 pm in de winter