Duiken op Curaçao
Substation Curaçao
Bezienswaardigheden Curaçao
Sheta Boka National Park
Captain Goodlife Let's Go Fishing & Blue Room
Willemstad
Eten en drinken op Curaçao
Klimaat en beste reistijd Curaçao

Curaçao is de luier en relax bestemming bij uitstek. Op dit eiland in de zuidelijke Caraïbische Zee kun je in je jezelf prima in de Nederlandse taal redden terwijl je toch het ultieme vakantiegevoel hebt.

Tal van verschillende invloeden vind je terug op Curaçao zowel in de taal, het eten en de mensen. Dat maakt het ook een bijzondere bestemming om te bezoeken. Hoewel het eiland grotendeels is ingericht op relaxen kun je dit prima afwisselen met leuke activiteiten. Zo staat het eiland onder andere bekend om haar mooie duikspots.

Vrijwel over het hele eiland verspreid vind je duikscholen en duikshops waar je een trip kunt boeken, al ben je voor grotere trips aangewezen op de twee grotere partijen van het eiland. 

Duiken en relaxen is prima af te wisselen met een bezoek aan de vele feestjes op het eiland of de openluchtbioscoop met een cocktail in de hand. Ook kun je er golfen, hiken, dagtrips maken naar Klein Curaçao om schildpadden te spotten en met de huur auto de natuur op het eiland verkennen. 

Verblijven op het eiland kan met vrijwel ieder budget. Van gezellige studentenappartementen tot en met zeer luxe resorts waarbij je iedere minuut van de dag in de watten wordt gelegd. Bij voldoende tijd kun je het bezoek aan Curaçao ook afwisselen met een bezoek aan andere eilanden van het Nederlandse Koninkrijk. 

 

Lees verder

Laatste berichten

Substation Curaçao 2 03 Dec
Captain Goodlife Let's Go Fishing & Blue Room 0 03 Dec
Bezienswaardigheden Curaçao 0 02 Nov
Eten en drinken op Curaçao 0 02 Nov
Klimaat en beste reistijd Curaçao 0 24 Oct
Willemstad 0 24 Oct
Duiken op Curaçao 0 24 Oct
Sheta Boka National Park 0 24 Oct
Jan Thiel 0 17 Jun
Vervoer Curaçao 1 03 Jun
Gevaren en irritaties Curaçao 0 24 May
Christoffel national park 0 24 May
Land en bevolking Curacao 0 23 May
Vervoer naar Curaçao 0 23 May
Geld en reisbudget Curaçao 0 23 May
Handige tips Curaçao 0 13 Mar
Accommodatie Curaçao 0 30 Jun
Dolphin Academy Curaçao 1 29 Jun