Erik van Erp

Around the Globe is opgericht door van Erik van Erp. Wat begon als een privé blog tijdens een wereldreis in 2002 is anno 2014 uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke reiscommunity van Nederland. Met Around the Globe heeft Erik twee passies samen gebracht in één project: reizen en websites maken. Erik weet als geen ander de behoeftes van zijn online bezoekers te bedienen, met de reisgedachte in het achterhoofd.

Inmiddels reist Erik de hele wereld rond in opdracht van verkeersbureaus, bedrijven en organisaties om informatie over bestemmingen en reisbenodigdheden te verzamelen voor zijn bezoekers.

Via www.aroundtheglobe.nl hebben duizenden mensen in de afgelopen jaren hun wereldreis of stedentrip gepland en ideeën met elkaar uitgewisseld.

iAmbassador

Erik maakt deel uit van het gerenommeerde reisbloggers platform iAmbassador. Dit is een platform voor de beste online reissites dat wereldwijd de meest inspirerende online campagnes opzet en uitvoert.

Travelbloggers.nl

Erik heeft met twee partners het initiatief genomen tot de oprichting van Travelbloggers.nl Een nieuw platform waarop reisbloggers, online journalisten en uitgevers van online reismagazines elkaar ontmoeten en verder helpen. Samen met de reisindustrie zoeken we naar de best mogelijke inzet van middelen om effectief een helder omschreven doel te bereiken.

Website: http://www.aroundtheglobe.nl/
Twitter: http://www.twitter.com/atg_nl
Facebook: http://www.facebook.com/aroundtheglobe.nl
Google+: Google+