Van Groningen naar Berlijn

Voortaan kun je met de bus van Groningen naar Berlijn. Fass Reisen en Publicexpress  zijn een samenwerking aangegaan en hebben een busverbinding tussen Groningen en Berlijn tot stand gebracht! Het is geen rechtstreekse verbinding. Reizigers zullen in Oldenburg moeten overstappen. De reis tussen Groningen en Oldenburg wordt verzorgd door Publicexpress en de reis tussen Oldenburg en Berlijn door Fass Reisen.

Op maandag, woensdag en vrijdag vertrek de bus om 08:15 uit Groningen. Je bent dan om 16:00 in Berlijn. Op dinsdag, donderdag en zaterdag vertrekt de bus om 09:00 uit Berlijn. Je komt dan om 16:35 weer in Groningen aan. Vanaf 1 november gaat er een winterdienstregeling in. Dat betekent dat na 2 november de bussen op woensdag en donderdag niet meer rijden.

Een enkele reis kost 65 euro, terwijl een retour 81 euro kost. Voor studenten en kinderen gelden aangepaste tarieven: 38 euro enkele reis en 60 euro retour. Je dient  als student dan wel je studentenkaart te kunnen tonen. Tickets kun je online boeken.

Meer informatie: http://www.publicexpress.nl/