Adverteren op Around the Globe

Adverteren op Around the Globe is een unieke kans om reizigers en geinteresseerden te kunnen bereiken. De verhalen en foto's worden door het sociale netwerk van de reizigers met enorme belangstelling gelezen. Veelal zorgen de interessante en leuke verhalen ervoor dat de bezoekers uw advertentie zien in een positieve en/of geboeide stemming. Dit betekent dat uw advertentie ook positiever zal worden ontvangen en biedt het u meer rendement!!!

Binnen Around the Globe kunt u adverteren met banners en buttons. Daarnaast is er de mogelijkheid om binnen Around the Globe op alternatieve wijze traffic te genereren op uw website, bijvoorbeeld door het sponsoren van een bepaald onderdeel binnen de site. Let u er bij de reclameuitingen op dat het in ieders belang is dat de site een professionele uitstraling behoudt. Om onszelf en andere adverteerders te beschermen kunnen bepaalde reclameuitingen worden geweigerd.

Adverteren met banners en buttons kan op verschillende manieren. Zo kunt u random adverteren binnen het gehele domein Around the Globe. Maar u kunt ook getarget adverteren binnen een of meer onderdelen (bv. nieuwsberichten, forum, reizigersverhalen, fotorubriek).

Alle campagnes die worden geplaatst op Around the Globe worden nauwlettend gevolgd door een admanagement systeem. Dit betekent dat u als adverteerder online toegang heeft tot uitgebreide statistische informatie over uw campagne. Zo kunt u altijd controleren of de door u ingezette advertentietactiek de gewenste resultaten bereikt en kunt u altijd tijdig bijsturen indien noodzakelijk.

Neem contact op om meer te weten te komen over de advertentie- en sponsormogelijkheden op Around the Globe.

Voor meer informatie over sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met onze salessupport afdeling via sales@aroundtheglobe.nl